ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув 26-річний військовий зі Львівщини

Наталя Дуляба

|

На війні Львівщина втратила ще одного свого сина. У зоні ООС загинув 26-річний військовий Ігор Байтала. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак.

26-річний Ігор Байтала служив у складі 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади. Військовослужбовець був родом із Жидачева.

Наразі відомо, що чоловік був неодружений. Без сина залишились батьки, без брата – двоє сестер.

«Сумний ранок… Львівщина втратила ще одного Героя. Загинув мешканець Жидачева Байтала Ігор Миколайович. Щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять Герою», – написала Ірина Гримак.

Як додав очільник ЛОДА Максим Козицький, жахливу звістку батьки Ігоря Байтали дізналися, якраз коли обоє захворіли на коронавірус.

Львівський портал писав, що у вівторок, 6 квітня, на Донбасі загинули двоє військових: один підірвався на невідомому пристої, інший – отримав поранення під час ворожого обстрілу. Найвірогідніше, що один із загиблих – Ігор Байтала.

Додамо, що за останніми офіційними даними із початку війни на Донбасі загинули більше трьох сотень захисників зі Львівщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Львівського центру надання послуг учасникам АТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *