ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинули двоє українських бійців

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 6 квітня, на Донбасі загинули ще два українські військові: один підірвався на невідомому пристої, інший – отримав поранення під час ворожого обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили в оперативно-тактичному угрупованні «Схід».

Російські окупанти вкотре порушили режим припинення вогню у зоні ООС. Бойовики обстріляли позиції українських військових поблизу Невельського, що на Донеччині.

«Внаслідок ворожого мінометного вогню один український захисник отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та, на жаль, під час евакуації він помер», – йдеться у повідомленні.

Також 6 квітня автомобіль наших захисників підірвався на невідомому вибуховому пристрої біля Степного. Один військовий ЗСУ отримав поранення, які були несумні з життям.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Наразі всі обставини з’ясовуються.

Оперативно-тактичне угруповання «Схід» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих захисників.

Нагадаємо, 5 квітня під час ворожих обстрілів на Донбасі також загинули двоє українських військових.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *