ОСТАННІ НОВИНИ

На трьох автобусних маршрутах Львова збільшать кількість транспорту

Ольга Денисяка

|

Від вівторка, 6 квітня, на автобусних маршрутах № 20, 37, 47А збільшать кількість транспортних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

В управлінні транспорту зазначили, що на автобусному маршруті № 20 курсуватиме 14 (+4) транспортних засобів, на маршруті № 37 – 12 (+2), на маршруті № 47А – 22 (+2).

Як повідомляв Львівський портал, під час посиленого карантину громадський транспорт Львова курсує в режимі спецперевезень. У мерії сподіваються, що у громадському транспорті їздитимуть лише ті люди, які їдуть на роботу та з роботи. Тож, наразі не планують вводити для пасажирів жодних спецперепусток.

Додамо, що під час локдауну у Львові не курсуватимуть три автобусних маршрути. Мова йде про маршрути №2А, 10, 45 Про це інформує АТП-1.

Також АТП-1 опублікувало розклад руху їх автобусів на час локдауну. З ним можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, через спалах Covid-19 Львів пішов на карантин із 19 березня. Він триватиме до 12 квітня. Нещодавно міська комісія ТЕБ і НС ще більше посилила карантин, ввівши обмеження у роботу громадського транспорту, дитячих садочків, а за порушення у Львові закрили низку закладів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *