ОСТАННІ НОВИНИ

Для транспорту перекривають вулицю Шімзерів

Вероніка Рой

|

З четверга, 1 квітня, перекривають рух транспорту вулицю Шімзерів. Завершити повністю ремонт цієї ділянки планують у вересні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Ремонтують вулицю Шімзерів в рамках реконструкції вулиці Пекарської, яка стартувала торік на початку вересня.

Наразі продовжуються роботи на відтинку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, де вже завершено заміну всіх інженерних мереж. Натомість ділянка від вул. Мечникова до вул. Шімзерів (до каплиці) відкривається для проїзду.

Натисніть на зображення для його збільшення

Повністю завершити ремонтні роботи на ділянці від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців планують до кінця літа. Загалом ремонт вул. Шімзерів заплановано завершити до кінця вересня.

Зазначимо, капітальний ремонт вулиці Пекарської відбувається у три етапи. Раніше у міськраді заявляли, що ремонт вулиці Пекарської повністю планують завершити до вересня 2021 року.

Проєктом реконструкції вул. Пекарська передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг. Також планується капітальний ремонт покриття тротуарів, світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації тощо. Крім цього проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *