ОСТАННІ НОВИНИ

Міський департамент агломерації очолив депутат Лукашевський

Наталя Дуляба

|

Юрій Лукашевський, який 14 років пропрацював в управлінні «Секретаріат ради» офіційно очолив департамент міської агломерації Львівської міськради. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Так, посадовець Юрій Лукашевський завершив роботу в Секретаріаті ради і віднині, 23 березня, очолює департамент міської агломерації. Хто саме замінить його на попередній посаді, у мерії поки не кажуть.

Зазначимо, що Юрій Лукашевський прийшов у Львівську міську раду у 2007 році, загалом у Секретаріаті ради він пропрацював 14 років, чотири із яких був керівником цього управління. З-поміж іншого він активно займався Громадським бюджетом.

«Шлях довжиною у майже 14 років підійшов до свого логічного завершення. Хочу подякувати колективу за розуміння та підтримку, а також за наснагу робити зміни», –  написав Юрій Лукашевський на своїй сторінці у Facebook.

Додамо, що 38-річний Юрій Лукашевський торік на місцевих виборах пройшов до Львівської міської ради від «Самопомочі», відтак тепер він ще й депутат.

Управління «Секретаріат ради» займається організацією роботи Львівської міськради, в тому числі й пленарних засідань. Натомість департамент міської агломерації створили на початку 2020 року, зважаючи на утворення Львівської міської територіальної громади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *