ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивство через ревнощі у Дрогобичі: двох підозрюваних взяли під варту

Вероніка Рой

|

Суд взяв під варту двох мешканців Закарпатської області, яких підозрюють у вбивстві та грабежі жителя Дрогобича. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними прокуратури, 9 березня на околиці Дрогобича у саморобному наметі троє осіб ромської національності розпивали спиртні напої з 54-річним мешканцем Дрогобича. Згодом потерпілий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав проявляти ознаки симпатії до дружини підозрюваного. Побачивши це, її чоловік з мотивів ревнощів заподіяв потерпілому численні удари молотком в голову. У результаті житель Дрогобича помер на місці.

Водночас 58-річний брат підозрюваного, скориставшись ситуацією, викрав із сумки потерпілого мобільний телефон. Одразу після цього, двоє підозрюваних та жінка втекли з місця події та пізніше були виявлені у Вінниці.

Суд обрав уродженцям Закарпатської області, одного з яких підозрюють в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України), а іншого у грабежі відносно цього ж потерпілого(ч.1 ст.186 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави.

За вчинення умисного вбивства фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років, а його братові за вчинення грабежу – позбавлення волі від 4 до 6 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *