ОСТАННІ НОВИНИ

У Львова таки забрали матчі з відбору на ЧС з футболу

Андрій Котенський

|

Домашні відбіркові матчі на чемпіонат світу-2022 з футболу національна збірна проведе не у Львові. Матчі, які попередньо були заплановані на 28 та 31 березня на стадіоні «Арена Львів», перенесуть на  столичний НСК «Олімпійський». Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Рішення Української асоціації футболу відмовитись від проведення матчів національної збірної проти Фінляндії та Казахстану у Львові зумовлене складною епідеміологічною ситуацією, яка склалася упродовж останніх днів. Лише за останню добу в області діагноз COVID-19 підтвердили 1065 особам.

Нагадаємо, для національної збірної відбір розпочнеться поєдинком проти Франції на виїзді, а завершиться двома іграми з Боснією і Герцеговиною. Матчі групового етапу кваліфікації пройдуть з 24 березня по 16 листопада 2021 року.

Раніше Львівський портал повідомляв, що «Арена Львів» повним ходом веде підготовку до прийому футбольних матчів збірної України з відбору на Чемпіонату світу 2022 року. Інформація про неготовність стадіону не відповідає дійсності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *