ОСТАННІ НОВИНИ

Як на будівництві у Львові визволяли кранівника, якого затиснуло у кабіні

Наталя Дуляба

|

У середу, 3 березня, на будівництві на Личаківській перекинувся гусеничний кран. Рятувальникам довелося визволяти 70-річного робітника, якого затиснуло в кабіні. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Випадок стався орієнтовно об 11:00 год. на будівельному майданчику на вул. Личаківській, 232. За цією адресою знаходиться компанія «Ензим», що більш відома як львівський дріжджзавод.

Тут під час проведення монтажних робіт перекинувся гусеничний кран. Внаслідок цього 70-річному кранівнику затиснуло ногу, він потребував медичної допомоги.

Коли на місце події прибули надзвичайники, медики вже стабілізували стан потерпілого. Відтак рятувальники взялися вивільняти чоловіка з кабіни крана. Для цього вони використали гідравлічне обладнання і електричну пилку.

Після цього постраждалого передали медикам «швидкої». Його забрали у 8-му лікарню з закритою черепно-мозковою травмою, тупою травмою живота і закритим перелом правої гомілки. 70-річний чоловік перебуває у стані середньої важкості.

Нагадаємо, львівська «Компанія Ензим» поруч зі своїми основними потужностями на вул. Личаківській, 232 збирається збудувати завод з виробництва спеціальних дріжджових продуктів. Кошти на це підприємству дасть ЄБРР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *