ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові із засніжених дворів досі не вивезли сміття

Наталя Дуляба

|

Приватні перевізники досі не можуть вивезти купи сміття, які назбирались у дворах львів’ян ще з вихідних. Так, станом на ранок четверга, 18 лютого, у місті переповиненими залишаються 14 майданчиків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Про те, що перевізники не можуть впоратися із вчасним вивезенням сміття, у мерії Львова знають і щоразу запевняють, що всі нагромаджені відходи от-от приберуть.

Станом на сьогодні, 18 лютого, у Львові переповненими залишаються 14 сміттєвих контейнерів. Втім за словами заступниці міського голови з питань ЖКГ Ірини Маруняк, перевізники мають вивезти все сміття «впродовж дня».

Зазначимо, що активно скаржитись на вивезення сміття львів’яни почали цими вихідними, 13-14 лютого, адже подекуди назбирались купи відходів. У мерії пояснювали, що причиною всьому є нерозчищені від снігу двори, і пообіцяли вирішити цю проблему якомога швидше.

У понеділок, 15 лютого, у міській раді говорили про 63 майданчики, із яких перевізникам не вдалося вивезти сміття через сильні снігопади і абияк запарковані автомобілі. У мерії запевняли, що все сміття вивезуть до ранку вівторка, 16 лютого.

Натомість 16 лютого переповненими залишались 55 майданчиків, тобто менш ніж за добу у Львові очистили лише 8 майданчиків. Найбільше невивезеного сміття було у Сихівському та Залізничному районах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *