ОСТАННІ НОВИНИ

У яких районах Львова досі не вивезли сміття

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок вівторка, 16 лютого, у Львові досі не вивезли сміття з 55 переповнених майданчиків, більшість із них розташована у Сихівському та Залізничному районах. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Так, незважаючи на обіцянки мерії вивезти все сміття до ранку вівторка, 16 лютого, у Львові досі є 55 майданчиків, переповнених відходами.

Найбільше невивезеного сміття є у Сихівському та Залізничному районах – по 23 контейнерні майданчики, ще 7 переповнених майданчиків є у Личаківському районі та два – у Галицькому.

Натомість у Франківському районі, за даними міської ради, немає невивезеного сміття.

Зазначимо, що в понеділок, 15 лютого, у мерії говорили загалом про 63 майданчики, із яких перевізникам не вдалося вивезти сміття через сильні снігопади і абияк запарковані автомобілі. Відтак менш ніж за добу у Львові очистили лише 8 майданчиків.

Нагадаємо, активно скаржитись на вивезення сміття львів’яни почали цими вихідними, 13-14 лютого, адже подекуди назбирались купи відходів. У мерії пояснювали, що причиною всьому є нерозчищені від снігу двори, і пообіцяли вирішити цю проблему якомога швидше.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *