ОСТАННІ НОВИНИ

Грень офіційно очолив Західне управління юстиції

Наталя Дуляба

|

45-річний ексчиновник Львівської ОДА Тарас Грень знову повернувся у юстицію. У вівторок, 16 лютого, його офіційно призначили керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі відомства.

Так, очоливши Західне міжрегіональне управління юстиції у Львові, у підпорядкуванні Тараса Греня будуть відразу три області: Львівська, Рівненська та Волинська.

Зазначимо, що до цього призначення Тарас Грень працював заступником голови Львівської ОДА. На роботу в облдержадміністрацію він прийшов на початку 2019 року, коли ЛОДА ще очолював Олег Синютка. Спочатку Грень був керівником юридичного управління, а згодом став заступником голови ЛОДА.

До кар’єри у Львівській ОДА Тарас Грень був керівником Головного управління юстиції Львівської області.

Як писав Львівський портал, рішення звільнитись із ЛОДА Тарас Грень прийняв сам, оскільки отримав іншу пропозицію працевлаштування.

В органах юстиції Тарас Грень працював із 2015 року. Крім юстиції Львівщини, він очолював територіальні управління юстиції у Чернівецькій та Волинській областях, а також був керівником регіонального відділення Фонду держмайна в Івано-Франківській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *