ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнився заступник голови ЛОДА Тарас Грень

Ольга Денисяка

|

Заступник голови Львівської ОДА Максима Козицького Тарас Грень звільнився з посади. Про це він у четвер, 11 лютого, повідомив у коментарі Львівському порталу.

За його словами, це пов’язано з переходом на інше місце праці. На яку саме роботу він планує перейти, Тарас Грень відмовився відповідати. Однак сказав, що працювати у Львівській ОДА точно не залишиться.

«Я написав заяву на звільнення, у зв’язку з переходом на іншу роботу. Скоро буде офіційне призначення і все побачите», – прокоментував Тарас Грень.

Водночас у своїй декларації на сайті НАЗК Тарас Грень вказує, що претендує на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові. Він зареєстрував декларацію кандидата на цю посаду 18 січня.

Зазначимо, що Тарас Грень перебував на посаді заступника голови ЛОДА з вересня 2019 року. До призначення в ЛОДА він очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *