ОСТАННІ НОВИНИ

Власники стрип-клубів, які «оселилися» у Львівському палаці мистецтв, програли апеляцію

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Львівські події», яке протиправно отримало в оренду приміщення у Львівському палаці мистецтв, таки виселять. Фірма програла апеляцію, тому має звільнити відкриту терасу в центрі міста. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Йдеться про ситуацію, яка на початку 2020 року набула чималого розголосу у Львові. Конкурсна комісія Львівської обласної ради, яка є власником Палацу мистецтв, віддала в оренду приміщення площею 423,2 кв м власникам кількох нічних клубів і стрип-барів.

Майже на три роки приміщення відкритого майданчика перед входом у палац отримала новостворена фірма ТзОВ «Львівські події». При цьому за згадане приміщення вона платитиме лише 18 000 грн на місяць, тоді як пропозиція іншого учасника конкурсу становила 120 000 грн на місяць.

За справу взялася прокуратура області, яка заявила, що через такі «схеми» виселить фірму із Палацу мистецтв.

Господарський суд Львівської області визнав недійсним результат конкурсу й укладений договір оренди, а також постановив вивільнити приміщення й передати його назад у підпорядкування облради.

Втім ТзОВ «Львівські події» не погодилось із таким рішенням і подало апеляцію.

Нещодавно Західний апеляційний господарський суд залишив у силі рішення попередньої інстанції, таким чином підтвердивши правильність рішення щодо виселення такого орендаря.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *