ОСТАННІ НОВИНИ

IKEA відкриє свій перший магазин в Україні 1 лютого

Вероніка Рой

|

Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, оголосила, що відкриває свій перший магазин в Україні 1 лютого – у київському Blockbuster Mall. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі IKEA, передає Економічна правда.

 

«IKEA рада повідомити про дату відкриття першого фізичного магазину в Україні. 1 лютого компанія зустріне своїх перших українських покупців у магазині міського формату у Києві, що знаходиться у Blockbuster Mall. Ця подія є ще одним кроком до розширення діяльності ІКЕА на українському ринку після запуску Інтернет-магазину у травні минулого року», – йдеться у повідомленні.

У компанії заявили, що у магазині діятимуть суворі заходи безпеки, включно із соціальним дистанціюванням, обов’язковим носінням маски, перевіркою температури та регулярною дезінфекцією приміщень.

Зазначається, що відповідно до чинних обмежень, магазин зможе одночасно вмістити не більше 500 людей.

«Магазин міського формату у Києві стане першим магазином ІКЕА у міському форматі  у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія). Такий формат є частиною нової стратегії компанії, метою якої є стати ближчою до людей у центрі міст та зробити свої рішення та послуги для дому ще доступнішими», – додали в IKEA.

Як повідомляв Львівський портал, у вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у форматі city store в 2019 році. Об’єкт мав відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall. Однак пізніше ритейлер заявив, що в зв’язку із затримкою будівництва ТРЦ компанія розглядає альтернативні шляхи запуску бізнесу в Україні.

Влітку-2019 IKEA оголосила про запуск офіційного веб-сайту для українських споживачів і набір персоналу для роботи в першому магазині міського формату в Києві (майже 100 працівників). Відкриття магазину було заплановано на кінець 2019 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *