ОСТАННІ НОВИНИ

Фейкове замінування напідпитку мешканцю Львівщини обійшлося у два роки тюрми

Наталя Дуляба

|

22-річного мешканця Пустомитівського району, який напідпитку «замінував» головний вокзал Львова, засудили до двох років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що 22-річний молодик, мешканець Пустомитівщини, вирішив під час пиятики «замінувати» головний вокзал у Львові. Чоловік зателефонував зі свого мобільного телефона на лінію «102» і повідомив, що заклав там вибухівку.

На місце негайно прибули правоохоронці, вибухотехніки, кінологи та працівники інших спецслужб. Жодних вибухонебезпечних предметів на території львівського вокзалу вони не виявили.

« В результаті таких діянь засудженого був порушений режим роботи вокзалу, а також дестабілізовано діяльність служб екстреного реагування», – наголошують в прокуратурі.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України. Суд визнав хлопця винним і засудив його до 2 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно СБУ спіймала 18-річного псевдомінера, який збирав «замовлення» у соцмережах. На рахунку зловмисника – близько 200 фейкових замінувань в Україні та навіть за кордоном.

Додамо, що за фейкові замінування в Україні хочуть ще й конфісковувати майно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *