ОСТАННІ НОВИНИ

Головну ялинку Львова демонтують 25 січня

Ольга Денисяка

|

Головну ялинку Львова, що розташована на площі перед Оперним театром, демонтують та відправлять на утилізацію у понеділок, 25 січня. Тоді ж планують демонтувати різдвяну шопку та Дідух. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Спершу ЛКП «Львівсвітло» зніме із ялинки святкову ілюмінацію, а потім її демонтує ЛКП «Зелений Львів».

«ЛКП «Зелений Львів» проведе демонтаж новорічної ялинки, яку ми плануємо завезти на нашу технічну базу, яка знаходиться на вул. Замарстинівській, 167а, і там провести її утилізацію. Ми її розріжемо та спалимо в котлі для обігріву наших теплиць»,  – зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

 

Зазначимо, що головну ялинку Львова встановили 14 грудня. Святкове дерево до Львова привезли із Дрогобицького лісництва. Його висота понад 18 метрів.

Нагадаємо, що із завершенням різдвяно-новорічних свят у Львові будуть розміщені мобільні пункти збору ялинок для того, аби мешканці могли здати їх на утилізацію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *