ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський фельдшер віддав 10 тисяч грн для онкохворих дітей

Юлія Осим

|

У Львові завершилася щорічна благодійна акція, ініційована Українським лікарським товариством. Зібрані понад 30 тис грн використають для потреб онкохворих дітей. До акції долучився львівський медпрацівник Андрій Голод, який пожертвував додатково 10 тисяч грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

 

Чоловік працює фельдшером бригади екстреної медичної допомоги підстанції №1. Для хворих діток віддав кошти, які отримав за перемогу у номінації «Найкращий медичний працівник» та був нагороджений Орденом Святого Пантелеймона.

За зібрані кошти для пацієнтів з онкологічними захворюваннями Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру медики придбають мультимедійну дошку та крісла-пуфи у дитячий гральний простір.

 

Зазначимо, що Українське лікарське товариство у Львові щороку відзначає свято Маланки, під час якого проводить благодійні аукціони. Цьогоріч традиційного святкування через карантин не було. Проте від благодійної частини лікарі вирішили не відмовлятися. Акція відбувалася в онлайнформаті, а усі прикраси були виставлені у холі Львівської обласної ради разом із виставкою картин художника Олега Ярмолюка.

Львівський портал писав, що у Львові лікарська Маланка збирає гроші для онкохворих дітей.

Також нагадаємо, що у 2020 році за благодійні кошти товариство придбало інтерактивну дошку для школи Марії Покрови, де навчаються діти із порушенням слуху. А у 2019 році зібрані кошти використали для потреб «Будинку Воїна».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *