У Львові судитимуть жінку, яка організувала бордель під виглядом салону масажу

Вероніка Рой

|

24 грудня слідчі повідомили про підозру 27-річній львів’янці, яка під виглядом салону масажу організувала бордель. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

27-річна жінка в одному з приміщень на вулиці Балабана у Львові під виглядом салону масажу утримувала місце розпусти. У борделі наймані нею жінки надавали сексуальні послуги чоловікам за гроші.

Також встановлено, що адміністраторка підшуковувала клієнтів, надавала їм інформацію щодо вартості сексуальних послуг, узгоджувала час, а також розподіляла отримані грошові кошти, третину з яких віддавала дівчатам. В середньому, година «еротичного масажу» коштувала близько 1,5 тисячі гривень. Крім того, підозрювана забезпечувала розповсюдження на території міста Львова листівок з рекламним оголошенням щодо діяльності масажного салону.

24 грудня співробітники слідчого управління поліції Львівщини повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені з метою наживи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *