ОСТАННІ НОВИНИ

Як виглядає новий громадський простір біля поліклініки на Сихові

Наталя Дуляба

|

Біля 4-ої поліклініки на просп. Червоної Калини завершили облаштовувати громадський простір. Він обійшовся місту майже у 7 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

У мерії кажуть, що поліклініка – одне з найважливіших місць для львів’ян, тому важливо, аби простір довкола неї був якісним, зручним та безпечним.

На облаштування громадського простору біля поліклініки на Сихові витратили 6,8 млн грн. Всі роботи виконувало ТОВ «БК «Захід Нео Буд».

Реклама партнерів

На площі перед медзакладом повністю замінили покриття: замість залізобетонних плит виклали безшовну плитку. Зробили безбар’єрні переходи та додали тактильну плитку, аби полегшити пересування незрячих та осіб з обмеженими можливостями. Також тут проклали велодоріжку, встановили 10 велостійок, замінили освітлення, облаштували лавки та урни для сміття.

По всій території нового громадського простору засіяли газони, висадили 889 кущів та 16 дерев.

Нагадаємо, облаштовувати громадський простір біля поліклініки на Сихові почали влітку, а завершити всі роботи мали до осені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.