ОСТАННІ НОВИНИ

Школам на Львівщині рекомендують йти пізніше на зимові канікули

Наталя Дуляба

|

Департамент освіти і науки Львівської ОДА скерував листа до освітян, у якому рекомендує починати зимові канікули у школах області не раніше ніж із 4 січня. Про це повідомляє Львівський портал.

 

У ЛОДА нагадують, що під час січневого локдауну, з 8 по 24 січня, учням заборонено приходити до школи. Втім аби не зупиняти освітній процес, навчання можна проводити дистанційно.

«З метою скорочення тривалості віддаленого навчання пропонуємо відкоригувати терміни проведення зимових канікул. Вважаємо, що доцільно оголосити зимові канікули не раніше 4 січня 2021 року», – йдеться у зверненні директора департаменту освіти ЛОДА Олега Паски до освітян.

Львівський портал писав, що керівники шкіл на Львівщині мають право самостійно визначати дати зимових канікул. Раніше школи області здебільшого вирішили піти на канікули з 24 або з 27 грудня.

Згодом у ЛОДА розповідали, що на Львівщині школи по-різному вирішили йти на зимові канікули: із 24 грудня, із 27 грудня та навіть із 1 січня. Відтак кожен заклад освіти по-своєму організовуватиме навчальний процес під час локдауну. Це може бути дистанційне навчання або продовження канікул. Втім тоді доведеться відкригувати весняні канікули чи довше навчатися у червні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *