ОСТАННІ НОВИНИ

На Кривчицях збираються каналізувати 10 вулиць

Наталя Дуляба

|

У Львові в мікрорайоні Кривчиці планують каналізувати 10 вулиць. ЛМКП «Львівводоканал» вже оголосив тендер на розробку необхідної проєктно-кошторисної документації. Про це повідомляє Львівський портал.

 

«Львівводоканал» оголосив тендер на розробку проєкту каналізування у районі вул. Дорога Кривчицька – вул. Міжгірна. Вартість розробки документації оцінили у 980 тисяч гривень. Аукціон відбудеться 22 грудня.

Як пояснив очільник міського управління «Секретаріат ради» і депутат Юрій Лукашевський, йдеться про розробку документації для каналізування 10 вулиць на Кривчицях:

  1. вул. Грушева,
  2. вул. Прогулкова,
  3. вул. Березова,
  4. вул. Міжгірна,
  5. вул. Низова,
  6. вул. На Сторожі,
  7. вул. На Копанях,
  8. вул. Корпанюків,
  9. вул. Над Джерелом,
  10. вул. Духновича.

«Колектор має бути запроєктований по низу яру від вул. Міжгірної до каналізаційного колектора на вул. Богданівській з переключенням до нього каналізаційних мереж по вул. Втіхи та вул. Розкіш», – написав на своїй сторінці у Facebook Юрій Лукашевський.

Розробити проєктно-кошторисну документацію переможець тендеру має до 1 липня 2021 року. Чи розпочнуть прокладати каналізацію на Кривчицях ще у 2021-му, чи вже у 2022-му, наразі не відомо.

Нагадаємо, ще наприкінці 2019 року мешканці просили Львівську міськраду каналізувати Білогорщу. Депутати погодилися з цією ідеєю, але наразі ситуація вперед не просунулась.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *