ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять каналізувати Білогорщу

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять у 2020 році прокласти каналізацію у мікрорайон «Білогорща». Відповідну петицію зареєстрували у Єдиній системі електронних петицій, повідомляє Львівський портал.

 

Авторка петиції Наталія Кузьма наголошує, що Білогорща вже 40 років є частиною Львова, а мешканці цього мікрорайону досі не дочекаються каналізації. Вони змушені користуватись септиками та вигрібними ямами, а єдиний спосіб мати вдома воду – це копати криниці або бурувати скважини.

«Отримана вода є поверхневою і часто непридатною до вживання. Останні роки через засухи і розростання масиву криниці всихають. Проведення каналізування і водопостачання стає питанням задоволення найнеобхідніших базових потреб людей», – пояснює авторка.

За її словами, із бюджету Львова вже встигли витратити 1 млн грн на виготовлення документації з прокладання інженерних мереж. Жодних зрушень немає, натомість влада готує мешканців обіцянками.

«Мешканці чують сотні обіцянок влади. Гроші закладають, а потім з незрозумілих причин кошти з рахунку зникають. Роботи не починаються. З кожним роком вартість проведення каналізації зростає. Нема каналізації – не ведеться ремонт доріг та бокових вулиць, тротуару та зупинок громадського транспорту. Вимагаємо від Львівської міської ради каналізувати Білогорщу у 2020 році та дбати про базовий рівень життя усіх львів’ян», – йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, для того, щоб міська рада Львова розглянула цю петицію, необхідно зібрати 500 голосів. Збір підписів триватиме до кінця січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *