ОСТАННІ НОВИНИ

Корпус колишнього заводу «Мікроприлад» перебудують в офіси і ТЦ

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міськради дозволив перебудувати один із корпусів колишнього заводу «Мікроприлад» на вул. Ніщинського, 35 в офіси і торгово-розважальний центр. Відповідне рішення прийняли у п’ятницю, 11 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, ТзОВ «Будівельна компанія “Нове місто“» отримала містобудівні умови та обмеження на реконструкцію із надбудовою одного з корпусів заводу «Мікроприлад» на вул. Ніщинського, 35.

Тут корпус №5, зведений у 1980-х, збираються переобладнати під офісний центр із магазинами і закладами харчування, а також добудувати додатковий 9 поверх.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Реконструкцію проводитимуть відразу на межі історичного ареалу Львова. Територія належить до зони КС-6 – зони технопарків відповідно до зонінгу Личаківського району.

Своїм рішенням виконком встановив, що максимальна висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 40 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Будівельна компанія “Нове місто“» зареєстроване у Львові з 2000 року. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є уродженець Пустомитівщини Павло Власюк. Він також є співвласником ще кількох будівельних підприємств, одне з яких зводить житло біля Стрийського парку.

Раніше ЗМІ пов’язували Павла Власюка з бізнесменом, екнардепом від «Свободи» Ігорем Кривецьким.

Додамо, що завод «Мікроприлад» збудували у 1946 році, він спеціалізувався на виробництві електровимірювальних приладів.

У 1996 році підприємство приватизували, згодом обсяги виробництва суттєво зменшились. У 2005 році завод реструктуризували, а через рік виробництво зупинилось. Частину приміщень продали, іншу почали здавати в оренду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *