ОСТАННІ НОВИНИ

Для проїзду відкрили частину вулиці Личаківської

Вероніка Рой

|

Для транспорту відкрили частину вулиці Личаківської на відрізку від «Ензиму» до вул. Букової. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, вулиця вже відкрита для проїзду у дві сторони, однак техніка продовжує працювати на об’єкті, оскільки залишається доробити хідники та благоустрій.

«На вихідних ми повністю перекривали рух на вул. Личаківській на ділянці від «Ензиму» до вул. Букової, щоб якісно нанести останній шар асфальтного покриття. Роботи вчора завершили, відповідно вулиця відкрита для проїзду транспорту. Але техніка ще працює на об’єкті, тому місцями треба її оминати. Зараз більш активно починають замощувати хідники, завершують встановлення бар’єрного огородження в частині лісу, завершують освітлення, розмітку і благоустрій», – повідомив Андрій Білий.

Раніше Львівський портал повідомляв, що капітальний ремонт вулиці Личаківської на ділянці від вул. Букової до межі міста почали 27 травня. За сприятливих погодних умов, вулицю обіцяли відкрити для транспорту ще наприкінці серпня, згодом відкриття відклали до жовтня, однак і тоді знову перенесли.

Ремотні роботи проводило ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Вартість робіт становить 160,3 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook-сторінка Андрія Білого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *