ОСТАННІ НОВИНИ

На крісло голови облради претендують Гримак від «ЄС» та «свободівець» Ситник

Соломія Головіна

|

Під час першої урочистої сесії Львівської облради VIІI скликання, яка відбувається сьогодні, 1 грудня, новоспечені депутати оберуть нового голову. На крісло очільника ЛОР претендують Ірина Гримак та Йосиф Ситник. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Так, фракція «ЄС» висунула свого претендента на цю посаду – Ірину Гримак.

Водночас «Свобода» пропонує свого кандидата – Йосифа Ситника.

За цих двох претендентів і голосуватимуть депутати. Наразі в роботі сесії оголошено двадцятихвилинну перерву.

Додамо, що також було обрано голів 9 фракцій у ЛОР: «Європейська солідарність» – Олег Дуда, «Слуга народу» – Максим Козицький, «Українська галицька партія» – Тарас Чолій, «Батьківщина» – Леонід Цибуля, «Голос» – Ростислав Добош, «За майбутнє» – Тарас Подвірний, «Самопоміч» – Любомир Зубач, «Народний рух України» – Роман Филипів, «Свобода» – «Олег Панькевич.

Як повідомляв Львівський портал, до Львівської обласної ради VIІI скликання обрано 84 депутати від 9 політичних партій: «Європейська солідарність», «Слуга народу», «Самопоміч», «Батьківщина», «Голос», «Свобода», «Народний рух України», «Українська галицька партія», «За майбутнє».

Власне, 1 грудня новоспечені депутати ЛОР склали присягу на вірність українському народу. Із повним списком депутатів можна ознайомитися тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Ірина Гримак, Йосиф Ситник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *