ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова почала працювати снігоочисна техніка

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 29 листопада у Львові працювали 54 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Для посипання вулиць використано 359 м куб піскосуміші та 50 тонн солі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Станом на 08:00 год. у Сихівському районі працювало 254 двірники, у Личаківському районі працювало 179 двірників ЛКП, у Шевченківському – загалом 174 двірники, у Залізничному – 232 двірники, у Франківському – 357 двірників.

«Вся техніка готова для роботи, є необхідні запаси піскосуміші та реагентів. Якщо погодні умови будуть погіршуватись, будемо залучати більшу кількість піскорозкидувачів та іншої техніки. В першу чергу, важливо забезпечити проїзд на магістральних вулицях, на підйомах та спусках, аби не було ковзання транспортних засобів», – розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Львівський портал повідомляв, що з четверга, 19 листопада, у Львові ввели цілодобове чергування снігоприбиральної техніки.

Також у ЛКП «Львівелектротранс» запевняють, що підприємство повністю готове до роботи в зимовий період. Зокрема, підготували снігоприбиральну техніку, а в трамваях та тролейбусах увімкнули опалення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *