ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівелектротрансі» запевняють, що готові увімкнути опалення у трамваях та тролейбусах

Ольга Денисяка

|

У ЛКП «Львівелектротранс» запевняють, що підприємство повністю готове до роботи в зимовий період. Зокрема, підготували снігоприбиральну техніку, а в трамваях та тролейбусах перевірили справність системи опалення. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, підприємство повністю готове до роботи в зимовий період.

«Насамперед відновлений та підготовлений спеціальний рухомий склад, призначений для очистки та посипання доріг. Для комфорту наших пасажирів, ми перевірили системи опалення в рухомому складі трамваїв і тролейбусів, всі вони справно працюють. Також у виробничих приміщеннях ЛКП вже ввімкнули опалення», розповів Андрій Свищо.

Головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів каже, коли змінюються погодні умови електротранспорт переходить на посилений режим роботи, відтак готовність снігоприбиральної та іншої спецтехніки техніки є вкрай важливою.

«На підприємстві є у наявності: 3 трактори та 3 одиниці снігоприбиральної техніки на базі трамвайних вагонів, які обладнані щітками для очищення снігу на відокремлених трамвайних коліях. Також на ділянках, де трамвайні колії суміщені з дорожнім полотном, на якому здійснюється автомобільний рух, очищення проводять шляхо-ремонтні підприємства районних адміністрацій міста Львова», — зазначив Володимир Ковалів.

Пасажирів просять із розумінням поставиться до можливих затримок в русі, не з причин підприємства. А у разі будь-яких запитань звертатись на «Гарячу» лінію ЛКП «Львівелектротранс» за безкоштовним номером 0−800−300−055. Оператор оперативно передасть звернення для реагування у відповідний структурний підрозділ підприємства.

Львівський портал повідомляв, що з четверга, 19 листопада, у Львові ввели цілодобове чергування снігоприбиральної техніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *