ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Виговського автомобіль збив чоловіка на пішохідному переході

Соломія Головіна

|

На вулиці Виговського у Львові водій «Фольксвагена» збив чоловіка на пішохідному переході. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 листопада близько 19:15 год.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 40-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, також жителя Львова віком 41 рік, який переходив проїзну частину у межах пішохідного переходу. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановлюють обставини події.

«У населених пунктах, керуючи транспортними засобами у темну пору доби, будьте обережними та уважними – не перевищуйте швидкості руху, акуратно маневруйте та слідкуйте за ситуацією на дорозі», – звертаються правоохоронці до водіїв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *