ОСТАННІ НОВИНИ

У квартирі на Сихові вбили львів’янина

Ольга Денисяка

|

Вночі 17 листопада в квартирі на вулиці Зубрівській у Сихівському районі Львова двоє чоловіків розпивали алкогольні напої. Згодом між ними виник конфлікт, під час якого господар, 37-річний львів’янин, вбив свого гостя. Особу потерпілого наразі встановлюють. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Так, 17 листопада близько 09:00 год. у поліцію надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Зубрівській у Львові вони виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Як попередньо встановили лікарі, чоловік помер внаслідок травм голови.

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблому наніс власник помешкання, 37-річний львів’янин, під час конфлікту, який виник між гостем та господарем близько 03:00 год. після розпивання спиртного. Особа загиблого чоловіка наразі встановлюється.

За фактом слідчі Сихівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального прцесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *