ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник заявив, кого підтримує на виборах мера Львова

Андрій Котенський

|

Гомадсько-політичний діяч Ігор Васюник, який до місцевих виборів напрацював програму розвитку Львова на 10 років вперед, підтримав на виборах голови Львівської ОТГ представника «Європейської солідарності» Олега Синютку. Відповідну заяву політик виклав у себе на сторінці у Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

«15 років для мера міста є абсолютно достатнім терміном, щоб впровадити якісні і системні зміни, зміни яких так потребують львів’яни, але, на жаль, цього не сталося. Тому моя позиція перед другим туром виборів мера Львова підтримати Олега Синютку», – заявив Ігор Васюник.

Він сподівається, що мер Синютка впровадить у життя окремі пункти його програми розвитку міста «Львів–2030», яка написана найкращими українськими й міжнародними фахівцями. Програми, яка покликана зробити Львів першим за якістю життя в Україні, а також врешті викорінить корупцію із лав Львівської мерії.

«Сподіваюся, що Олег Синютка поборе корупцію у Львівській міській раді. Якщо він це зробить то отримає в моїй особі надійного партнера по впровадженню реформ у місті. Тому давайте підтримаємо зміни і розвиток свого міста», – закликав Ігор Васюник.

Нагадаємо, що у другому турі візьмуть участь чинний мер Львова Андрій Садовий та екс-голова ЛОДА Олег Синютка. Згідно з остаточними результатами першого туру, Садовий набрав 40,09% голосів виборців (91 131 голос), а Синютка – 31,1% (70 682).

Міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на неділю, 22 листопада.

Як відомо Ігор Васюник увійшов у ТОП-5 нардепів-реформаторів VIII скликання Верховної Ради України. За весь час своєї політичної діяльності він не був причетний до жодного корупційного скандалу. У червні 2019 року – відмовився від участі виборах до Верховної Ради України через незаконне рішення КС про позачергові вибори.

Ознайомитися з програмою Ігоря Васюника «Львів – перший. Стратегія-2030» можна за цим посиланням.

Детальніше про Ігоря Васюника можна прочитати у статті «20 невідомих фактів про політика».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *