ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям дозволять укладати декларації з лікарями онлайн

Соломія Головіна

|

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов запровадити можливість можливість підписувати декларацію з сімейним лікарем онлайн. Про це він написав у Facebook.

 

«Необхідно вирішити проблему підписання декларації з сімейними лікарями онлайн. У людей, хворих на COVID-19, має бути така можливість. Впевнений, що нам вдасться з цим розібратися вже цього тижня», – зазначив міністр.

Також він повідомив, що призначив на 16 листопада нараду із заступниками щодо питання створення бази лікарів, які будуть оперативно консультувати пацієнтів, в яких ще немає декларації з сімейним лікарем, щодо лікування коронавірусної хвороби вдома.

«Також, виходячи з того, що певна кількість громадян не підписали декларацію з сімейним лікарем, необхідно зробити так, щоб вони все ж отримували контакти лікаря, який буде вести їх весь час захворювання та призначати лікування. Такі лікарі мають бути в усіх регіонах України», – резюмував Максим Степанов.

Як повідомляв Львівський портал раніше, уряд прийняв рішення підвищити з 1 листопада виплати лікарям первинної медичної допомоги за кожну укладену з пацієнтом декларацію.

Станом на березень декларації із сімейними лікарями підписали 29 мільйонів українців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *