ОСТАННІ НОВИНИ

Під час автозіткнення у Мостиськах до реанімації потрапило троє людей

Соломія Головіна

|

У місті Мостиська ввечері 15 листопада зіткнулися «Тойота» та «Опель».  Внаслідок ДТП постраждало троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 листопада близько 21:30 год. на вулиці Шевченка у місті Мостиська.

Як попередньо встановили правоохоронці, 21-річний водій автомобіля «Тойота», місцевий мешканець, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення із автомобілем «Опель» під керуванням 23-річного  мешканця Мостиського району.

Внаслідок ДТП водій «Опеля», а також двоє його пасажирів – 20-річний мешканець району та 25-річний житель міста Мостиська – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до реанімаційного відділення районної лікарні.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *