ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині насмерть вчаділи 25-річний хлопець і двоє його товаришів

Соломія Головіна

|

На Пустомитівщині троє молодих хлопців загинули від отруєння чадним газом. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Зазначається, що 9 листопада близько 21:00 год. у Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення від власника будинку, розташованого в одному з сіл району про те, що повернувшись додому, він виявив у помешканні тіла свого 25-річного племінника та двох його товаришів – братів віком 17 та 21 рік, без ознак життя.

Як наголошують правоохоронці, ознак насильницької смерті на тілах виявлено не було. Попередньо встановлено, що причиною смерті хлопців стало отруєння чадним газом, витік якого стався, ймовірно, через несправну піч.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) ККУ. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *