ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі пройшла без втрат, – штаб ООС

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 7 листопада, серед українських військових на Донбасі не було бойових втрат чи поранених. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

7 листопада окупанти на Донбасі один раз порушили режим «тиші» – ввечері неподалік Гнутового ворог застосував стрілецьку зброю. Провокація ворога не несла загрози нашим військовим, тож зброю у відповідь вони не застосовували.

Водночас у штабі ООС кажуть, що жодних втрат серед особового складу протягом минулої доби не було.

«Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було», – йдеться у повідомленні.

Від початку доби 8 листопада у зоні ООС зберігається «тиша».

Нагадаємо, вранці 7 листопада на Луганщині загинув 20-річний боєць 80-ої десантно-штурмової бригади зі Львівщини Олег Свинарик.

При цьому у вечірньому зведенні штабу ООС станом на 17:00 год. 7 листопада вказувалося, що з початку доби не було зафіксовано порушення режиму «тиші», і про втрати у лавах ЗСУ не повідомлялося.

Тим часом в Українській делегації у Тристоронній контактній групі кажуть, що смерть 20-річного десантника Олега Свинарика є небойовою і припускають самогубство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *