ОСТАННІ НОВИНИ

Загибель бійця зі Львівщини: у ТКГ кажуть про ймовірне самогубство

Наталя Дуляба

|

В Українській делегації у Тристоронній контактній групі кажуть, що смерть 20-річного десантника зі Львівщини Олега Свинарика є небойовою і припускають самогубство. Про це йдеться у Telegram-повідомленні делегації.

 

«7 листопада в Луганський області загинув військовослужбовець однієї з наших аеромобільних бригад. За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство. Слідство проводиться працівниками Національної поліції України. Спекуляції щодо «…можливого приховування бойових втрат керівництвом ЗСУ», які розповсюдили деякі посадові особи та ЗМІ, вважаємо неприпустимими», – заявили в Українській делегації у ТКГ.

Нагадаємо, вранці 7 листопада на Луганщині загинув 20-річний боєць 80-ої десантно-штурмової бригади зі Львівщини Олег Свинарик.

При цьому у вечірньому зведенні штабу ООС станом на 17:00 год. 7 листопада вказувалося, що з початку доби не було зафіксовано порушення режиму «тиші», і про втрати у лавах ЗСУ не повідомлялося.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *