18-річна львів’янка виборола «бронзу» на чемпіонаті світу з самбо

Наталя Дуляба

|

Спортсменка зі Львова Марта Чаплінська стала бронзовою призеркою чемпіонату світу з самбо. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

 

18-річна Марта Чаплінська змагалася у ваговій категорії до 48 кг серед юніорок. В першій сутичці вона перемогла болгарку Гергану Златеву, втім у півфіналі програла індонезійці Десіані Сяфітрі. Таким чином львівська самбістка стала третьою.

Також третє місце посіла представниця РФ Крістіна Варламова. А золоту медаль у цій категорії здобула Мушарраф Ібодуллаєва з Узбекистану, яка виграла фінал в індонезійки.

«Я рада, що здобула третє місце і на цьому зупинятися не збираюсь. Це тільки мій перший великий старт», – прокоментувала Марта Чаплінська.

Зазначимо, що чемпіонат світу з самбо у трьох вікових категоріях (серед чоловіків та жінок, юніорів і юніорок, юнаків та дівчат) проходить у Сербії. Львівщину на ньому представляють відразу чотири спортсмени.

Як писав Львівський портал, Аліна Пащук, спортсменка з Червонограда, здобула «срібло» на чемпіонаті світу з самбо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *