ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсменка з Червонограда стала віцечемпіонкою світу зі самбо

Наталя Дуляба

|

30-річна спортсменка з Червонограда Аліна Пащук стала срібною призеркою чемпіонату світу з самбо. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

 

У п’ятницю, 6 листопада, в місті Нові Сад (Сербія) першу медаль дорослого чемпіонату світу з самбо у складі збірної України здобула 30-річна червоноградка Аліна Пащук. Вона стала срібною призеркою у ваговій категорії до 48 кг.

Для спортсменки це є найбільшим успіхом у кар’єрі. Раніше вона також вигравала «срібло» чемпіонату Європи 2012 року з самбо.

В Сербії українка в першій сутичці перемогла місцеву спортсменку Горану Йовановіч, в другій – іспанку Крістіну Касас, а у фіналі поступилася представниці РФ, 35-річній Єлєні Бондарєвій.

«Коли я вийшла у фінал, то трохи розслабилась, адже є медаль, виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу. Хоча налаштувалася, тому що суперниця – росіянка. Не хотіла програти, бо злість присутня через ситуацію на сході та півдні України. Але, як кажуть, через себе не перестрибнеш. Не вистачило більш тактичних в голові розкладів, щоб перемогти імениту суперницю», – розповіла Аліна Пащук.

Зазначимо, Аліна Пащук закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки і Волинський інститут економіки та менеджменту. В Червонограді третій рік працює тренером.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: НОК України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *