ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ у Львові затримала учасника злочинного угруповання «Лоту Гулі»

Вероніка Рой

|

У Львові СБУ затримала учасника транснаціонального організованого злочинного угруповання«Лоту Гулі», який «спеціалізувався» на вимаганні грошей та вирішенні конфліктних ситуацій між іншими учасниками кримінального середовища. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі СБУ у Львівській області.

 

Як інформують в СБУ, раніше засуджений громадянин однієї з країн Південного Кавказу нелегально прибув до Львівської області. Після прибуття на територію регіону він намагався діяти в інтересах міжнародного злочинного угруповання так званого «Лоту Гулі» у ролі «смотрящого».

Зловмисник спеціалізувався на вимаганні грошей і вирішенні конфліктних ситуацій між іншими учасниками кримінального середовища.

Співробітники СБУ встановили місцезнаходження зловмисника в обласному центрі. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід.

У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ч. 2. ст. 332-2 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Лоту Гулі – відомий азербайджанський кримінальний авторитет грузинського походження, справжнє імя’я якого Надір Саліфов. Його обвинуватили у крадіжках, бандитизмі та викраденнях людей. Надіра Саліфова вбили цьогоріч у серпні. Учасники злочинного угрупування займаються рекетом, викраденням людей тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *