ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепом замість Вакарчука став доброволець АТО

Ольга Денисяка

|

Український актор та режисер Андрій Шараскін склав присягу народного депутата – він зайшов до Верховної Ради від «Голосу» замість Святослава Вакарчука, передає УП.

 

Шараскін склав присягу та подав заяву про входження до складу депутатської фракції «Голос».

«Присягаю на вірність Україні, зобов’язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо вітчизни і добробут українського народу. Присягаю,  додержуватись Конституції України та законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників» –  новий нардеп.

Довідково:

Шараскін народився 20 вересня 1977 року, проживає у Тернополі. Закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого, є керівником ПП «Театральна компанія Андрія Шараскіна».

Він отримав позивний «Богема», перебуваючи на чолі однієї з бойових рот «Правого сектору», а також був одним із кіборгів Донецького аеропорту.

Раніше Львівський портал повідомляв, що львівський співак Святослав Вакарчук вдруге достроково покидає парламент. Відповідну заяву про складання повноважень народного депутата України уже зареєстровано. Про це повідомив сам артист на брифінгу у четвер, 11 червня.

Додамо, що партія «Голос» Святослава Вакарчука була створена під позачергові вибори 2019 року, які на гребені популярності «Зе-команди» ініціював президент Володимир Зеленський. Співак Вакарчук був першим номером у списку «Голосу» та завдяки своїй відомості та підтримці привів до парламенту 20 народних депутатів.

Це вже не вперше Святослав Вакарчук покидає велику політику. У 2007 році він ставав нардепом від політсили «Наша Україна – Народна самооборона», але через рік присутності в політикумі склав свої повноваження, як і сьогодні.

Думки експертів, чому Вакарчук вдруге покинув політику, читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/ Андрій Шараскін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *