ОСТАННІ НОВИНИ

Галицька митниця припинила існування через реорганізацію

Соломія Головіна

|

Унаслідок реорганізації припинено існування Галицької митниці, у підпорядкуванні якої окрім Львівщини були Тернопільщина та Івано-Франківщина. Про це зазначається на Facebook-сторінці митниці.

 

«Повідомляємо, що на виконання вимог пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року № 895 «Деякі питання територіальних органів Державної митної служби» та наказів Держмитслужби від 19 жовтня 2020 року № 460 «Про утворення територіальних органів Державної митної служби як відокремлених підрозділів» та від 27 жовтня 2020 року № 480 «Про реорганізацію територіальних органів Держмитслужби» розпочато реорганізацію Галицької митниці Держмитслужби», – зазначається у опублікованій інформації.

При цьому наголошується, що 30 жовтня до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис щодо рішення про припинення Галицької митниці Держмитслужби як юридичної особи внаслідок її реорганізації.

У Галицькій митниці Zaxid.net розповіли, що відповідно до реорганізації припинено діяльність Галицької митниці, яка була окремою юридичною структурою та діяла в межах Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей, натомість буде утворено відокремлений підрозділ Держмитслужби – Львівську митницю, зона діяльності якої буде виключно у межах Львівської області, як це було до 2019 року.

Раніше Львівський портал інформував про те, що 23 жовтня  було звільнено з посади очільника Галицької митниці Володимира Цабака.

Нагадаємо, торік у листопаді Львівську, Івано-Франківську і Тернопільську митниці об’єднали в Галицьку. Керувати Галицькою митницею призначили Володимира Цабака.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *