ОСТАННІ НОВИНИ

Псевдомінер з Львівщини отримав умовний термін

Ольга Денисяка

|

За повідомлення про замінування до двох років неволі засудили 56-річного жителя Червонограда. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

 

На початку вересня цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поширив неправдиву інформацію щодо наявності вибухового пристрою на даху одного з будинків у Червонограді.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання – 2 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік. Впродовж цього часу червоноградець зобов’язаний: без погодження з органом з питань пробації не виїжджати за межі України, періодично з’являтися для реєстрації та повідомляти про зміну місця роботи чи проживання уповноважені органи.

 

Як повідомляв Львівський портал, Верховна Рада планує посилити покарання за неправдиве мінування. Нардепи прийняли за основу відповідний законопроєкт №3911, яким передбачена можливість конфіскації майна.

Наагадаємо, наприкінці 2019 року уряд ініціював посилення відповідальності за фейкові замінування об’єктів, зокрема мова йшла про впровадження конфіскації майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *