ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові бабуся з онукою затримали грабіжника у своїй квартирі

Вероніка Рой

|

У Львові 89-річна бабуся разом зі своєю онукою затримали грабіжника, який проник у їх квартиру. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

31 жовтня близько 21.00 в одну із квартир у будинку, розташованому на вулиці Широкій у Львові, проник зловмисник. У цей час у помешканні перебували 89-річна жінка та її 14-річна онука. Незнайомець побачив їх, проте заволодів гаманцем з грошима та продовжував шукати цінні речі.

Тим часом бабусі із внучкою вдалось непомітно вийти з квартири та зачинити вхідні двері ззовні. Одразу після цього вони повідомили про подію у поліцію. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали чоловіка на місці вчинення злочину.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на термін від від чотирьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *