ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепи, які внесли подання для скасування е-декларацій. Список

Андрій Котенський

|

Медведчук, Рабінович, Бойко,  Шуфрич, Льовочкін, Суркіс та представники Львівщини – Батенко та Козак… Повний список народних обранців, які внесли у Конституційний суд скандальне подання, на підставі якого скасували е-декларування в Україні, складається із 47 осіб, передає кореспондент Львівського порталу.

 

До рішення КСУ, яке загрожує звичайним українцям скасуванням безвізового режиму, призвело подання здебільшого від нардепів проросійської партії «Опозиційна платформа – за життя».

Подаємо увесь список народних обранців, що внесли так зване «конституційне подання щодо конституційності окремих положень Закону України «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України та інших пов’ язаних з ними законів України, що зачіпають права та свободи громадян»:

 

  1. Абрамович Ігор – ОПЗЖ. Обіймає посаду заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.
  2. Бойко Юрій – Нардеп від ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.
  3. Борт Віталій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
  4. Бурміч Анатолій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.
  5. Волошин Олег – ОПЗЖ, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом.
  6. Гнатенко Валерій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
  7. Дунаєв Сергій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
  8. Загородній Юрій – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань депутатської етики Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ.
  9. Іоффе Юлій – ОПЗЖ, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.
  10. Ісаєнко Дмитро – ОПЗЖ, секретар Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
  11. Кальцев Володимир – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
  12. Качний Олександр – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань розвитку гуманітарної сфери в умовах децентралізації Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.
  13. Кива Ілля – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.
  14. Кісільов Ігор – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.
  15. Козак Тарас – ОПЗЖ, представник Львівщини, член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.
  16. Колтунович Олександр – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань державної економічної політики Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку.
  17. Королевська Наталія – ОПЗЖ, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
  18. Кузьмін Ренат – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.
  19. Ларін Сергій – ОПЗЖ, секретар Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації.
  20. Лукашев Олександр – ОПЗЖ, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.
  21. Льовочкін Сергій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.
  22. Льовочкіна Юлія – ОПЗЖ, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.
  23. Макаренко Михайло – ОПЗЖ, заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань оздоровлення та охорони материнства і дитинства Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.
  24. Мамка Григорій – ОПЗЖ, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.
  25. Мамоян Суто – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.
  26. Медведчук Віктор – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.
  27. Мороз Володимир – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань електроенергетики та транспортування електроенергії Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.
  28. Німченко Василь – ОПЗЖ, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.
  29. Павленко Юрій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.
  30. Папієв Михайло – ОПЗЖ, секретар Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.
  31. Плачкова Тетяна – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
  32. Пономарьов Олександр – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури.
  33. Приходько Наталія – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань організації роботи Верховної Ради України Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ.
  34. Пузанов Олександр – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.
  35. Рабінович Вадим – ОПЗЖ, голова підкомітету з питань міграційної політики та громадянства Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.
  36. Скорик Микола – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку.
  37. Славицька Антоніна – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.
  38. Солод Юрій – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.
  39. Столар Вадим – ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.
  40. Суркіс Григорій – ОПЗЖ. Секретар Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.
  41. Фельдман Олександр – ОПЗЖ. Секретар Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.
  42. Христенко Федір – ОПЗЖ. Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.
  43. Чорний Віктор – ОПЗЖ. Голова підкомітету з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.
  44. Шуфрич Нестор – ОПЗЖ. Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова.
  45. Требушкін Руслан – представник Донецького регіону, який не входить до жодної фракції. Член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.
  46. Батенко Тарас – пердставник Львівщини. Співголова депутатської групи «Партія «За майбутнє». Член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
  47. Бондар Віктор – співголова депутатської групи «Партія «За майбутнє». Член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури.

Як відомо напередодні КСУ скасував електронне декларування за поданням народних депутатів від ОПзЖ і «За майбутнє».

Відповідне рішення означає скасування електронного декларування, скасування повноважень Національного агентства з питань запобігання корупції на повну перевірку та моніторинг способу життя, скасування незаконного збагачення і конфіскації активів, набутих корупційним шляхом, скасування недостовірного декларування.

В ЄС вважають рішення КС підставою для призупинення безвізу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *