ОСТАННІ НОВИНИ

404 мешканці Львівщини захворіли на коронавірус минулої доби

Ольга Денисяка

|

Станом на 29 жовтня на Львівщині підтверджено 28 889 випадків коронавірусної інфекції. За останню добу виявили 404 нових хворих. Про це інформує міськрада Львова.

 

Загалом на Львівщині 28 889 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Від ускладнень коронавірусу померла 831 людина (+16 людей за останню добу). Натомість побороти недугу вдалося 11 330 особам.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 2186 ПЛР-тестів, з них 404 – позитивні. Серед них львів`ян – 160. Залишок проб у холодильнику — 674.

Найбільше пацієнтів зараз перебуває у Львівській обласній інфекційній лікарні – 179 осіб, з них в реанімації – 8 осіб, на апаратні ШВЛ – 4 особи.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 110 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні – 81 пацієнт, у лікарні швидкої медичної допомоги – 251 пацієнтів.

Раніше в РНБО заявили, що найближчими тижнями на Львівщині може суттєве зрости захворюваність на COVID-19.

Зазначимо, у лікарнях Львова збільшать кількість ліжкомісць для хворих на СОVID. Загалом на Львівщині 21 лікарня приймає інфікованих коронавірусом.

Також міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення ситуації з коронавірусом в Україні. Він закликав громадян дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, оскільки у противному випадку ситуація з поширенням COVID-19 може швидко вийти з-під контролю.

Нагадаємо, з 26 жовтня в Україні діє нове епідзонування. Практично вся Львівщина опинилась у «помаранчевій зоні», а до «червоної» потрапив Сокальський район.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *