ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Чернівецької планують завершити до кінця листопада

Вероніка Рой

|

До кінця листопада планують завершити капітальний ремонт на вулиці Чернівецькій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Ремонтні роботи на вулиці Чернівецькій розпочали 15 червня. Роботи проводить підрядник  ТзОВ «Вельт-Капітал». Загальна вартість ремонту становить 89,9 млн грн.

Станом на сьогодні на вулиці Чернівецькій вже постелені перші шари асфальту на обох частинах вулиці. Тож, за сприятливих погодних умов завершити ремонт вулиці можуть до кінця листопада.

«Вулиця Чернівецька вже набирає завершального вигляду, чітко видно як буде курсувати/роз’їжджатися транспорт. Зараз підрядник завершує замощувати хідники і готується до нанесення останнього шару асфальту. Також на 80% завершено центральний променад. Встановлюють вуличні меблі, опори для світлофорів, освітлення», –  повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Нагадаємо, у серпня після ремонту відкрили праву частину вул. Чернівецької.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *