ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири земельні ділянки у промзоні «Сигнівка» продали за 170 млн грн

Вероніка Рой

|

У вівторок, 27 жовтня, у Львівській міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону, під час яких було продано одразу чотири земельні ділянки в одній з найбільших промислових зон Львова – «Сигнівці». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Чотири земельні ділянки у промзоні «Сигнівка» вдалося продати за майже 170 млн грн.

«Сьогодні ми продали одразу чотири земельні ділянки у промисловій зоні «Сигнівка». Загальна сума виручених коштів становить майже 170 млн грн. Я вважаю, що тут є дуже великий позитив, тому що, з одного боку, ми наповнюємо міський бюджет, а з іншого – залучаємо інвесторів, які будуть там створювати виробництва, підприємства та нові робочі місця», – каже заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Нагадаємо, мерія почала активно продавати землю у промзоні «Сигнівка» наприкінці 2018 року. Тоді на торгах 15 га землі продали за 85,5 млн грн.

На початку цього року Львівська міськрада вирішила продати ще 6,5 га землі у цій промисловій зоні. Стартова ціна двох ділянок становить майже 35 млн грн. Згодом у мерії повідомили, що продадуть на аукціоні ще дві земельні ділянки у промзоні площею 21 га.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *