ОСТАННІ НОВИНИ

Я хочу увійти в історію Львова як кандидат, який незалежний від олігархів, – Ігор Васюник

Вероніка Рой

|

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Ігор Васюник переконаний, що інвестиції йтимуть у Львів лише тоді, коли у місті не буде корумпованих чиновників. Лише без корупції місто має реальних шанс на потужний розвиток. Про це Ігор Васюник сказав в інтерв’ю на радіостанції «Львівська хвиля».

 

Ігор Васюник зазначив, що сьогодні розмахи корупції в державі просто шокують. Він переконує, що завжди був і є проти корупції, навіть якщо іноді доводиться давати жорсткий відпір владі, хабарникам і нескінченному дерибану!

«Інвестиції у Львові будуть у тому випадку, коли не буде корупції. Для мене є принциповим перемогти у цій гонці та показати, що Львів може бути першим не лише з точки зору відстоювання національних інтересів своєї держави чи ідентичності. Я впевнений, що Львів може бути першим містом, яке покаже всій державі, що таке мільйонне місто може розвиватися та прогресувати, але тільки за однієї умови – якщо не буде корупції. Аби спинити корупціонерам потрібен такий собі шок, удар по свідомості. І тим шоком для них може бути тільки Васюник. Я зроблю все для того, аби перемогти та відстояти свою принципову позицію, якою позбавлю місто від корупції. Для мене є важливим питанням знищення корупції у всіх державних компаніях, органах місцевого самоврядування і на всіх ешелонах нашої влади», – наголосив кандидат на посаду голови Львівської ОТГ.

Ігор Васюник зазначає, що поки містом керуватиме корупція, у ньому не буде жодних змін. Він вважає, що прийшовши до влади, першим ділом слід зробити прозору систему управління в місті.

«Поки містом керуватиме корупція, змін ніяких не буде. Перш за все, треба зробити прозору систему управління у місті. Три-чотири місяці на посаді мера і я зроблю прозору систему управління в місті. Я даю слово, що Васюник буде першим, хто не братиме «долю». Я хочу увійти в історію свого міста як кандидат, який незалежний від олігархів. Тому я йду на посаду мера саме як незалежний кандидат», – додав Ігор Васюник.

Хабарники у владі – найбільші вороги України

Скільки мільйонів доларів готові платити політику за зраду державних інтересів – дивіться в моєму інтерв’ю Львівській хвилі. Я завжди приводжу приклади того, з чим стикався особисто і ці розмахи корупції в державі мене шокують. Завжди був і є проти корупції, навіть якщо іноді доводиться давати жорсткий відпір владі, хабарникам і нескінченному дерибану!

Posted by Ігор Васюник on Saturday, October 17, 2020

 

Нагадаємо, нещодавно кандидат у мери Львова Ігор Васюник вийшов із фінальним гаслом своєї передвиборчої кампанії: «ПЕРШИЙ, ХТО НЕ БУДЕ БРАТИ «ДОЛЮ!». Він йде на вибори як самовисуванець.

Ігор Васюник увійшов у ТОП-5 нардепів-реформаторів VIII скликання Верховної Ради України. За весь час своєї політичної діяльності він не був причетний до жодного корупційного скандалу.

Додамо, що Ігор Васюник балотується у мери з програмою «Львів – ПЕРШИЙ! 2030» – ґрунтовною стратегією розвитку міста до 2030 року, де напрацьована сотня проєктів для всіх районів Львова. Детальніше можна прочитати за цим посиланням.

Також Ігоря Васюника підтримав віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії Caterpillar Олег Турик і заявив про готовність заходити до Львова з інвестиціями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *