ОСТАННІ НОВИНИ

247 нових хворих, ще 11 людей померли: ситуація з COVID-19 на Львівщині

Вероніка Рой

|

Станом на ранок п’ятниці, 9 жовтня, на Львівщині коронавірусну інфекцію лабораторно підтвердили 22 177 людям. За останню добу виявили 247 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1637 ПЛР-тестів, з них 247 виявилися позитивними. Серед нових хворих – 111 львів’ян. На черзі залишаються 126 проб.

Загалом коронавірусну інфекцію на Львівщині виявлено у 22177 осіб. Від ускладнень COVID-19 померло 611 людей (+ 11 за минулу добу). Натомість 8536 пацієнтів одужали (+140 за попередню добу).

На сьогодні найбільше хворих перебуває у Львівській обласній інфекційній лікарні. Там зараз перебуває 150 людей. З них семеро – в реанімації, ще двоє підключені до апаратів штучної вентеляції легень.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 81 пацієнт, у 1-ій міській клінічній лікарні – 59 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги – 144 пацієнти.

Зазначимо, міністр охорони здоров’я Маским Степанов також заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Додамо, що станом на 3 жовтня на Львівщині стаціонари були заповнені хворими на коронавірус на 48-49%. Посадовці запевняли, що про брак місць у лікарнях зараз не йдеться.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *