ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові після ремонту відкрили частину вул. Б. Хмельницького

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 5 жовтня, о 07:00 год. відкрили для проїзду транспорту частину вулиці Б. Хмельницького від вул. Опришківської до вул. Механічної. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Сьогодні зранку для проїзду транспорту відкрили вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Промислової (Опришківська) до вул. Механічної. Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислової до вул. Липинського. Вартість робіт 175,4 млн грн.

«Сьогодні о 07:00 год відкрили для проїзду вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Опришківська до вул. Механічна. Залишається ще доробити хідники і велодоріжки, та автомобілісти вже можуть їздити. На ділянці до вул. Липинського роботи продовжуються», – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Нагадаємо, ремонт вул. Богдана Хмельницького (від вул. Промислової до вул. Липинського) у Львові стартував на початку травня. Всі роботи відбуваються почергово: перший етап – на відрізку від вул. Опришківської до вул. Механічної.

Вул. Богдана Хмельницького ремонтує компанія «Онур» за 175,4 млн грн. Тут замінять дорожнє покриття, влаштують напрямні острівці на перехрестях, прокладуть велодоріжки, тротуари та встановлять зупинки громадського транспорту. На час ремонту дві маршрутки, які курсують вул. Богдана Хмельницького, курсують за зміненою схемою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *