ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина попрощалася з 20-річним Віталієм Вільховим, який загинув у авіакатастрофі під Харковом

Соломія Головіна

|

Львівщина попрощалася із 20-річним Віталієм Вільховим із Сокальщини, котрий загинув внаслідок авіакатастрофи військового літака АН-26 біля міста Чугуєва на Харківщині.

 

Зазначимо, після падіння військового літака АН-26 біля Чугуєва на Харківщині 20-річного Віталія Вільхового доправили до харківської лікарні, де він помер 26 вересня.

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району Львівської області. Є випускником ліцею Героїв Крут 2017 року. Під час навчання був заступником командира взводу. Стати льотчиком – мрія Віталія з дитинства.

Попрощатися із Віталієм також прийшли курсанти Львівської Національної академії сухопутних військ на чолі із її керівником Павлом Ткачуком.

Сьогодні разом з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким, командиром Повітряного командування «Захід» генерал-майором…

Posted by Павло Ткачук on Wednesday, September 30, 2020

Раніше Львівський портал повідомляв, що 25 вересня на Харківщині розбився військовий літак із курсантами. Унаслідок авіакатастрофи з 27 осіб, що перебували на борту, загинуло 26 людей та вижила 1 особа.

Згодом стало відомо, що у авіакатастрофі на Харківщині загинуло двоє юних курсантів з Львівщини.

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба опублікував список загиблих військових у авіакатастрофі на Харківщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook/Павло Ткачук, Олександр Тіщенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *